Έχοντας ως κύριο μέλημα το σεβασμό στις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτή, η MALVA στοχεύει στη διαρκή διασφάλιση και πιστοποίηση της ποιότητας με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχων σε όλα τα επίπεδα. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε κάθε δυνατή απαίτηση για ποιοτικό ελαιόλαδο – και όχι μόνο – σε διαφορετικές χώρες. Για να επιτύχουμε αυτόν τον απαιτητικό στόχο εφαρμόζουμε τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας, με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις τους όπως HACCP, ενώ μας έχει παραχωρηθεί και ο κωδικός EL-40-162 από τη ΕΕ για την αποκλειστική τυποποίηση Ελληνικού Ελαιολάδου.
Το εξαιρετικό ελαιόλαδο, χαρακτηρίζετε ένα μοναδικό προϊόν και αυτό οφείλετε στην παρουσία συγκεκριμένων οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.
Φρουτώδες
Άρωμα που προέρχεται από την ελαιόθλιψη φρέσκου & άγγουρου καρπού ελιάς όσο πιο φρέσκο καρπό έχουμε τόσο πιο έντονο είναι το χαρακτηριστικό αυτό.
Πικάντικο
Θετικό χαρακτηριστικό στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, το αισθανόμαστε μ’ ένα κάψιμο στο λαιμό που διαρκεί για κάποια δευτερόλεπτα.
Πικρό
Ανάλογα με την ποικιλία και το στάδιο ωρίμανσης του καρπού έχουμε την παρουσία αυτού του χαρακτηριστικού.
Πολυφαινόλες
Φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Οι πολυφαινόλες είναι η ασπίδα προστασία για το ίδια το προϊόν αλλά και για τον καταναλωτή, όσο μεγάλο αριθμό πολυφαινόλων έχουμε, τόσο φρέσκο μένει το λάδι στο πέρασμα του χρόνου.
Φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Οι πολυφαινόλες είναι η ασπίδα προστασία για το ίδια το προϊόν αλλά και για τον καταναλωτή, όσο μεγάλο αριθμό πολυφαινόλων έχουμε, τόσο φρέσκο μένει το λάδι στο πέρασμα του χρόνου.